Se incarca...

Cum comand

1. Selecteaza produsul dorit pe site-ul nostru.

2. In pagina produsului, selecteaza mai intai marimea dupa care culoarea (daca produsul are aceste optiuni). Pentru uniformele TAG, gasiti tabelul de marimi in descrierea fiecarui produs:


3. Apasa butonul "ADAUGA IN COS"

4. Se va deschide o fereastra tip popup cu sumarul produsului adaugat in cos, si doua optiuni: "Vezi detalii cos" si "Continua cumparaturile":


5. Pentru a finaliza comanda, apasa pe "Vezi detalii cos"

6. In pagina urmatoare, va trebui sa introduci toate informatiile necesare pentru a-ti putea trimite comanda.

Ai la dispozitie trei optiuni pentru a finaliza comanda:

  • Sunt client nou - Alegi aceasta optiune daca doresti sa creezi un cont de client. Avantajele acestui mod de autentificare sunt: vizualizarea istoricului comenzilor, posibilitatea viitoare a recompensarii tale prin puncte de fidelitate, participarea la promotii adresate doar clientilor inregistrati, posibilitatea salvarii produselor intr-un Wishlist, definirea mai multor adrese, etc.
  • Am deja un cont - Alegi aceasta optiune daca ai deja un cont de client, tot ce trebuie sa faci este sa introduci adresa de e-mail si parola folosite la inregistrare 
  • Comanda fara cont - Alegi aceasta optiune daca nu doresti sa creezi un cont de client si doresti sa comanzi produsele rapid, fara a mai parcurge pasii de inregistrare


Tot ce-ti mai ramane de facut dupa completarea datelor si dupa alegerea metodei de plata (ramburs sau online cu cardul) este de a bifa acordul referitor la Termenii si Conditiile TAG si de a apasa pe butonul de "TRIMITE COMANDA"