Se incarca...

Cum se livreaza

Livrare si returnare

Livrare in tara contra cost
Metoda: livrare prin curier
Cost livrare: 14 RON

Livrare gratuita in tara
Metoda: livrare prin curier
Cost livrare: gratuita
Conditii: comenzi de peste 299 RON

Pentru produsele existente in stoc, comenzile plasate pana in ora 12:00 vor fi livrate in maxim 4 zile lucratoare. In cazul unor situatii exceptionale (ex. sarbatori legale, etc.) termenul de livrare al produselor poate fi suplimentat pana la maxim 10 zile lucratoare. Comenzile plasate Vineri dupa ora 12:00 vor fi procesate in cursul zilei de Luni incepand cu ora 09:00.

Pentru mai multe detalii cu privire la statusul comenzii Dvs. puteti trimite un E-Mail la status.comenzi@uniformemedicale.ro sau puteti apela call-centerul TAG la numarul de telefon 0748-HALATE (0748-425 283) de Luni pana Vineri intre 09.00-17.00.


Returnarea produselor


Returnarea produselor comandate de pe site-ul TAG se poate realiza in termen de maxim 14 zile, conform O.U.G. 34/2014 si a Ord. 130/2000 completata de Legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta pe baza unei cereri efectuate in scris.

In acest sens, va rugam sa completati acest formular si sa ni-l trimiteti prin E-Mail la comenzi@uniformemedicale.ro
Doar dupa luarea la cunostinta a informatiilor prezente in acesta, veti fi contactat de catre un reprezentant TAG care va va ghida in procesul de retur al marfii.

Produsele trebuie sa fie returnate in aceleasi conditii in care au fost livrate - cu ambalajul intact, cu toate accesoriile si consumabilele si cu o copie dupa factura originala.

Clientii vor suporta taxele de transport pentru returnarea produselor, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Fac exceptie situatiile in care TAG a livrat clientului un produs gresit. In acest caz, TAG va suporta taxele de transport pentru returnarea produsului.

TAG va returna contravaloarea produselor returnate in cel mult 30 de zile de la data primirii produselor returnare.