Se incarca...

Politica de retur

Returnarea produselor comandate de pe site-ul TAG se poate realiza in termen de maxim 14 zile, conform O.U.G. 34/2014 si a Ord. 130/2000 completata de Legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta pe baza unei cereri efectuate in scris.

In acest sens, va rugam sa completati formularul din sectiunea de retur din contul Dvs. de client. Daca doriti sa schimbati produsele cu altele, va rugam sa completati formularul din sectiunea de schimb produse din contul Dvs. de client.
Doar dupa luarea la cunostinta a informatiilor prezente in acesta, veti fi contactat de catre un reprezentant TAG care va va ghida in procesul de retur al marfii.

Produsele trebuie sa fie returnate in aceleasi conditii in care au fost livrate - cu ambalajul intact, cu toate accesoriile si consumabilele si cu o copie dupa factura originala.

Clientii vor suporta taxele de transport pentru returnarea produselor, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Fac exceptie situatiile in care TAG a livrat clientului un produs gresit. In acest caz, TAG va suporta taxele de transport pentru returnarea produsului.

TAG va returna contravaloarea produselor returnate in cel mult 30 de zile de la data primirii produselor returnare.

Nu vor fi acceptate pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, urme vizibile de uzura etc.